Департамент
комунальної власності м. Києва
E-mail
Розклад
пн-чт 08:00-17:00, пт 08:00-15:45
обідня перерва 12:00-12:45
Адреса
вул. Хрещатик, 10, м. Київ, 01001
Приймальня/факс
+380 (44) 202-61-51
+380 (44) 202-61-55
УВАГА!! Якщо ви чуєте сигнал про повітряну тривогу (сирену), негайно йдіть в укриття!
ATTENTION!! If you hear air raid sirens, immediately proceed to shelters!"

Вакантна посада головного спеціаліста відділу захисту речових прав юридичного управління

У Департаменті комунальної власності м.Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) наявна вакантна посада головного спеціаліста відділу захисту речових прав юридичного управління (на період відпустки для догляду за дитиною до досягненню нею трирічного віку основного працівника).

Основні вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади: наявність вищої освіти не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю правознавство, вільневолодіння державною мовою.

Основні посадові обов’язки за посадою:

Участь у проведенні правової експертизи проєктів рішень Київської міської ради, розпоряджень Київського міського голови, розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та інших актів законодавства з питань, що віднесені до компетенції Департаменту, підготовка висновків в разі невідповідності актам законодавства та подання пропозицій щодо приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства.
Проведення перевірок  відповідності законодавству проєктів наказів Департаменту, інших актів, що подаються на підпис та погодження директора Департаменту, візування проєктів цих актів.
Розгляд запитів на отримання публічної інформації, звернень громадян, листів від підприємств, установ,  організацій, запитів народних депутатів, адвокатських запитів з питань, що віднесені до компетенції відділу та підготовка проєктів відповідей на них.
Здійснення аналізу матеріалів, що надійшли від правоохоронних і контролюючих органів, підготовка правових висновків та пропозицій.
Уповноважений на представництво інтересів Департаменту у всіх загальних, господарських, адміністративних місцевих та апеляційних судах, а також у Верховному Суді (самопредставництво органу місцевого самоврядування)
Уповноважений на представництво інтересів Київського міського голови, Київської міської ради, виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у всіх загальних, господарських, адміністративних місцевих та апеляційних судах, а також у Верховному суді (самопредставництво органу місцевого самоврядування)
Опрацювання документів у сферах  приватизації, управління майном, оренди майна, контролю,  звітності та оцінки майна, які готуються структурними підрозділами Департаменту.
Вивчення та аналіз нового законодавства з питань, щовіднесені докомпетенції Департаменту, а також здійснення систематизації та кодифікації нормативно-правових актів.
Виконання інших доручень начальника відділу з питань, що віднесені до компетенції відділу.

 

Контактна особа, яка надаєдодатковуінформацію з питаньзаміщення посади Гаращук Ольга 2026110.

E-mail: [email protected]