Департамент
комунальної власності м. Києва
E-mail
Розклад
пн-чт 08:00-17:00, пт 08:00-15:45
обідня перерва 12:00-12:45
Адреса
вул. Хрещатик, 10, м. Київ, 01001
Приймальня/факс
+380 (44) 202-61-51
+380 (44) 202-61-55
УВАГА!! Якщо ви чуєте сигнал про повітряну тривогу (сирену), негайно йдіть в укриття!
ATTENTION!! If you hear air raid sirens, immediately proceed to shelters!"

Учбово-спортивну базу «Спартак» на вул. Кирилівській прийнято з державної в комунальну власність та закріплено за КП «Спортивний комплекс»

Учбово-спортивну базу «Спартак» на вул. Кирилівській прийнято з державної в комунальну власність та закріплено за КП «Спортивний комплекс»

З метою збереження, ефективного використання та створення належних умов для подальшого функціонування, Департаментом комунальної власності м.Києва здійснено заходи щодо закріплення майна – учбово-спортивної бази
«Спартак», до складу якого входять: стадіон, трибуни, гральні майданчики,басейн, бігові доріжки тощо, за комунальним підприємством «Спортивний комплекс». Нині там здійснюють свою діяльність шість дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які фінансуються з міського бюджету.

Процес передачі державного майна тривав роками. Бюрократичних перепон, на жаль, було дуже багато, проте спільними зусиллями міської влади, структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради
(КМДА) та зацікавленими сторонами, досягнуто мети, і на сьогодні спортивна база є об’єктом комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Надалі профільні структури працюватимуть над запуском процесу повноцінного відновлення бази, задля того щоб зробити з неї первинну спортивну будову Києва.