Департамент
комунальної власності м. Києва
E-mail
Розклад
пн-чт 08:00-17:00, пт 08:00-15:45
обідня перерва 12:00-12:45
Адреса
вул. Хрещатик, 10, м. Київ, 01001
Приймальня/факс
+380 (44) 202-61-51
+380 (44) 202-61-55
УВАГА!! Якщо ви чуєте сигнал про повітряну тривогу (сирену), негайно йдіть в укриття!
ATTENTION!! If you hear air raid sirens, immediately proceed to shelters!"

ПОРЯДОК НАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ЗА 9 МІСЯЦІВ 2018 РОКУ

У СИСТЕМІ З ЕЦП

 

В рамках реалізації проекту «Про введення в дослідну експлуатацію інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційно-аналітична звітність для органів влади, громадян та бізнесу» (далі – Система з ЕЦП) з метою підвищення ефективності управління об’єктами комунальної власності Департамент комунальної власності м. Києва (далі – Департамент) повідомляє про обов’язкове надання до Департаменту фінансової звітності підприємств (організацій, установ) комунальної власності територіальної громади м. Києва та проектів річних фінансових планів комунальних підприємств у Системі з ЕЦП (електронно-цифровий підпис), починаючи зі звітності за І півріччя 2017 року.

Взяти до відома, що згідно наказу Департаменту від 07.09.2017 № 392 (зі змінами, внесеними наказом Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 04 квітня 2018 року № 196), фінансова звітність підприємств (організацій, установ) надається до Департаменту за допомогою Системи паралельно з наданням фінансової звітності в програмному модулі «Локал баланс» з урахуванням вимог, визначених наказом Департаменту від 05 квітня 2013 року № 144 «Про порядок подання фінансової звітності підприємствами, організаціями, установами, що належать до комунальної власності                   м. Києва» (із змінами, внесеними наказом Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17 квітня 2013 року            № 172)»

 

УВАГА!

Інструкції для  комунальних підприємств, організацій та установ — користувачів Системи приведені у відповідних Додатках (за натиском):

Додаток 1 Інструкція M.E.DOC. COTA госпрозрахунок

Додаток 2 Інструкція Звіт Корпорація госпрозрахунок

 

За консультацією щодо внесення даних та відправки пакетів звертайтеся за телефоном 202-61-82 або надсилайте Ваші питання на пошту kmda.zvit@gmail.com.

 

До відома:

Інформаційно-телекомунікаційна система «Інформаційно-аналітична звітність для органів влади, громадян та бізнесу» включає в себе комплекс програм «M.E.DOC», «СОТА», «Звіт Корпорація».

 

Комунальні суб’єкти господарювання м. Києва, які не мають програми «M.E.DOC» або «СОТА», за наданням доступу до Системи з метою подачі фінансової звітності повинні відповідно до Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) №917 від 28.06.2017 року «Про введення в дослідну експлуатацію інформаційно-телекомунікаційну систему «Інформаційно-аналітична звітність для органів влади, громадян та бізнесу» надіслати інформаційну картку через систему «АСКОД» або безпосередньо (в канцелярію за адресою: м. Київ вул. Космічна, 12 А) до комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (КП «ГІОЦ»). У зверненні необхідно вказати ЄДРПОУ суб’єкта.